Vadi, Kafkas'ta buluştu

Vadi, Kafkas

Kurtlar Vadisinin (Pusu) iki önemli ismi İzzet Ağası ile Kibritçi Cevat'ın koruması Cevat, Kafkas Motelde bir araya geldi.


Erdek’te yaz sezonu hareketliliği sürüyor. Sahne, sinema ve dizilerin önde gelen isimlerinin uğrak yeri yaptığı Erdek’te akşam da iki önemli karakter bir araya geldi.

Kurtlar vadisi Pusu ’da, kibritçi Cevat’ın koruması olarak 4 bölümde rol alan Bekir Aslantaş, Türk sinemasının ünlü karakter oyuncularından Erol Tezeren, Kafkas Motelde bir araya geldi.

Bir süredir Erdek Kafkas Motel’de tatil yapan kibritçi Cevat’ın koruması Yılmaz, Bekir Aslantaş, aynı dizide ancak farklı zamanlarda 50 dizide İzzet Ağa karakteri ile rol alan Erol Tezeren buluşması, motel çevresinde de heyecan yarattı.

Sağır Oda dizisinde J-5 karakteri, Kurtlar Vadisi Pusu’da 50 bölüm rol alan Erol Tezeren, yaşadığı kent Erdek’e konuk olan Kibritçi Cevat’ın koruması Yılmaz, rolünü oynayan Bekir Aslantaş’ı ziyareti dostları, Bandırma Belediye Eski Başkanı Sedat Pekel, İşletmeci Seçkin Aslan, Almanya’dan gazeteci Necla Buran’ı aynı masada bir araya getirdi.

Kafkas Motel’in gedikli sanatçısı Volkan’ın sahne aldığı geleneksel Kafkas eğlencesinde, bir taraftar hayranları ile söyleşip poz veren iki Kurtlar Vadisi-Pusu karakteri Erol Tezeren ile kibritçi Cevat’ın koruması Yılmaz, (Bekir Aslantaş) mesleki sorunları da konuşma fırsatı buldular.

 



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı